Últim adeu als xiquets de Godella al cementeri de Rocafort

Un cordó policial ha controlat que la família poguera celebrar el sepeli en la més estricta intimitat.

Un cordó policial ha controlat que la família poguera celebrar el sepeli en la més estricta intimitat | ÀP
Un cordó policial ha controlat que la família poguera celebrar el sepeli en la més estricta intimitat | ÀP

Aquest divendres es dona l'útim adeu als xiquets de Godella al cementeri de Rocafort en la més estricta intimitat. Un cordó policial format per una desena d'agents ha deixat entrar només a família i gent pròxima a acomiadar-se d'Amiel i Ixchel, els menors de 3 anys i 5 mesos, assassinats presumptament pels seus pares. 

El soterrar se celebra dies després que la Guàrdia Civil haja localitzat la suposada arma homicida utilitzada en els voltants de la casa de Godella, on residien i on van trobar morts els dos xiquets el dijous de la setmana passada. Els agents l'han trobada dins un pou i ha sigut necessària la intervenció de la unitat subaquàtica.

Segons les primeres investigacions, el crim es va cometre, suposadament, hores abans de la troballa dels dos cossos. Aparegueren soterrats de forma separada prop de la vivenda i en els dos casos presentaven colps al cap.

Els pares dels dos menors es troben en presó provisional acusats d'assassinat.

L'Ajuntament de Godella completa els seus informes sobre els menors assassinats

Els diferents departaments de l'Ajuntament de Godella que han intervingut en el cas de l'assassinat dels dos xiquets a mans presumptament dels seus progenitors han completat els seus informes i els remetrà al jutjat quan els siguen requerits. 

També et pot interessar

stats