La UGT manifesta el seu malestar per la no-subrogació del personal de manteniment dels hospitals valencians

Demanen un compromís de l'administració amb els companys dels serveis de manteniment i amb l'ocupació de qualitat i amb drets.

Porta principal de l'Hospital Arnau de Vilanova de Llíria
Porta principal de l'Hospital Arnau de Vilanova de Llíria

El secretari general de la Federació d'Indústria, Construcció i Agro de la UGT-PV, Daniel Argente Fernández s'ha dirigit al president de la Generalitat, Ximo Puig, i a la conselleria de Sanitat Universal per a traslladar-li el seu malestar per la publicació del plec de condicions dels contractes de manteniment de sis hospitals públics i la seua àrea sanitària, sense l'obligació de subrogar els treballadors de manteniment.

Es tracta dels hospitals dels departaments de València-Arnau de Vilanova-Llíria, el departament de València-La Fe, el departament de Xàtiva-Ontinyent, el departament d'Elda, el departament d'Alacant-Hospital General i el departament d'Oriola.

Segons la UGT, els plecs no inclouen l'obligació de subrogar els treballadors de manteniment recollit en el conveni col·lectiu de la Indústria de Metall Provincial de València i d'Alacant, incomplint també la llei de foment de la responsabilitat de la Generalitat.

Demanen un compromís clar de l'administració amb els companys dels serveis de manteniment i amb l'ocupació de qualitat i amb drets, perquè es resolga aquesta situació.

També et pot interessar

stats