Uber deixa d'operar a València

Aquest dissabte entra en vigor l'ordenança de l'Ajuntament que obliga a precontractar el servei amb una hora d'antelació.

Uber deixa d\'operar a València
Uber deixa d'operar a València

La plataforma Uber ja no opera a València. Aquesta matinada de divendres a dissabte ha deixat d'oferir els seus serveis a la ciutat per l’entrada en vigor la nova ordenança de mobilitat de l'Ajuntament de València que obliga els usuaris de VTC a contractar aquest servei almenys amb una hora d'antelació.

Segons l’empresa de lloguer de vehicles, aquesta restricció és "incompatible amb la immediatesa" del seu servei. Així mateix, ha exigit una regulació "justa i que tinga en compte els milers d'usuaris i als centenars de treballadors que han trobat una manera de guanyar-se la vida".

No obstant això, l'altra empresa del sector que opera a la ciutat, Cabify, ho continuarà fent després d'adaptar el seu model de negoci a "les restriccions imposades" per la nova regulació sobre els VTC.

A l'abril, la Junta de Govern de l'Ajuntament de València va aprovar una moció d'impuls, presentada per la Regidoria de Mobilitat Sostenible, per a afegir a la nova ordenança de mobilitat aquesta exigència per als VTC

També et pot interessar

stats