Twitter llança en proves una opció que permetrà editar tuits durant trenta minuts

La xarxa social faria realitat el desig de molts usuaris que reclamen aquesta opció des de fa anys

Imatge d'arxiu de l'aplicació de Twitter
Imatge d'arxiu de l'aplicació de Twitter / Shutterstock

Twitter ha anunciat que ha començat a provar una funció que permetrà editar tuits durant els trenta minuts posteriors a la seua publicació, fent per fi realitat el desig de molts usuaris que reclamen aquesta opció des de fa anys.

L'empresa, en un missatge en el seu web, ha explicat que ara com ara les proves són internes, però s'ampliaran en les pròximes setmanes a abonats a Twitter Blue, un servei de pagament disponible en diversos països.

La xarxa social planteja la funció d'editar tuits com una manera de corregir errates o afegir etiquetes que s'han oblidat, per exemple, per la qual cosa inicialment ha fixat un màxim de mitja hora per a fer els canvis. Els missatges editats estaran marcats amb l'hora de l'última edició i una icona que, si es prem, permet veure les versions anteriors del tuit.

Segons Twitter, "el límit de temps i l'historial de versions juguen un paper important" amb la finalitat de "protegir la integritat de la conversa i crear un arxiu públic del qual s'ha dit".

Twitter ha reconegut que aquesta és la funció més demandada fins ara pels usuaris i ha dit que vol observar amb deteniment durant el període de proves com afecta la forma en la qual la gent llig, escriu i es relaciona amb els tuits.

L'anunci arriba poc després que el multimilionari Elon Musk duguera a terme una enquesta entre els seus seguidors sobre aquest tema, encara que Twitter ha negat des del primer moment que la seua decisió responguera a això i ha assegurat que portava treballant en la idea des de l'any anterior.

També et pot interessar

stats