Twitter introdueix els missatges d’àudio en el sistema iOS

Tenen una durada fins a 140 segons i es creen amb l’objectiu de donar un toc més humà a la xarxa social.

Twitter introdueix els missatges d’àudio en el sistema iOS
Twitter introdueix els missatges d’àudio en el sistema iOS

Twitter ha introduït una nova funcionalitat, de moment només per al sistema iOS dels iPhone. Es tracta dels tuits amb àudio, una opció que permet als usuaris i usuàries gravar missatges de veu fins a 140 segons. Segons ha explicat la companyia, es tracta de donar un “toc més humà” a la xarxa social, perquè “alguns matisos es perden en la comunicació escrita”.

De moment, la funcionalitat es troba en fase de prova i només disponible per a un nombre reduït d’usuaris i usuàries d’iOS, malgrat que en les pròximes setmanes s’estendrà a tots dels usuaris del sistema d’Apple.

Com funciona?

El mecanisme és ben senzill. Quan s’obri la finestra de composició d’un nou tuit, l’usuari veurà una nova icona amb la imatge de la forma d’una ona de so. Després es mostra la foto de perfil i el botó de gravació, amb què es pot gravar el missatge. La durada màxima són 140 segons, però si el missatge és més llarg automàticament es genera un nou tuit de veu i es crearà un fil de tuits per a enllaçar-los tots.

Una vegada s’ha gravat el missatge, es prem el botó de ‘Finalitzat’ i es guarda. Després, l’usuari pot escriure el text de manera habitual i afegir altres elements que considere, com ara imatges o vídeo. Les persones que no puguen accedir a aquesta opció, malgrat tot, podran escoltar els tuits de veu d’altres usuaris i respondre, com en qualsevol altre tuit escrit.

També et pot interessar

stats