Twitter per a Android descobreix vulnerabilitats

La plataforma de microblòguing recomana actualitzar l'aplicació a l'última versió per a evitar riscos.

Pantalla de benvinguda a l'app de Twitter en una tableta amb sistema Android
Pantalla de benvinguda a l'app de Twitter en una tableta amb sistema Android / Photo Mix (Pixabay)

Twitter ha descobert un problema de seguretat en la versió per a sistemes operatius Android que permetria que els pirates informàtics puguen accedir a la informació personal dels comptes dels usuaris i fins i tot aconseguir-ne el control per a enviar missatges i publicar tuits. El problema de seguretat no ha afectat Twitter per a iOS, el sistema d'Apple.

La plataforma de microblòguing recomana als usuaris d'Android que actualitzen l'aplicació a l'última versió per a evitar els riscos.

En un comunicat la plataforma ha assegurat que no té constància que la vulnerabilitat s'haja utilitzat en cap atac, però que tampoc poden estar "completament segurs". Per aquest motiu ha enviat notificacions directes als comptes que podrien haver-se exposat al risc a través de l'app o per correu electrònic, així com instruccions per mantindre-les protegides, segons les diferents versions de l'app.

La plataforma ha recomanat de manera generalitzada als usuaris de Twitter per a Android que actualitzen l'aplicació a l'última versió disponible. El problema de seguretat no ha afectat Twitter per a iOS.

També et pot interessar

stats