Menys turistes estrangers, però que gasten més

Cau un 0,6% la xifra de visitants internacionals a la Comunitat Valenciana al maig, però s'incrementa un 7,1% la despesa que hi fan.

Menys turistes estrangers, però que gasten més
Menys turistes estrangers, però que gasten més

La Comunitat Valenciana va rebre 913.713 turistes estrangers al maig, un 0,6% menys que fa un any, i se situa com la cinquena autonomia espanyola en visitants internacionals.

Segons l'estadística de moviments turístics en fronteres (Frontur) difosa per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), en els cinc primers mesos de l'any van visitar la Comunitat Valenciana 3,2 milions de turistes estrangers, un 5,7 % més que en el mateix període de l'any anterior.

Regne Unit, amb un 35,9%, és el país d'on venen més turistes, seguit de França, que aporta un 12,4% del total de visitants.

Així mateix, els turistes estrangers que van visitar la Comunitat Valenciana entre gener i maig van gastar 2.937 milions d'euros, un 7,1 % més que en el mateix període de 2017, i que, alhora, representa el 9,9 % de la despesa dels visitants a Espanya.

Segons l'enquesta de despesa turística Egatur publicada per l'INE, al maig els visitants estrangers van gastar 788 milions, un 3,6% més que l'any anterior.

A més, la despesa mitjana per turista va ser de 863 euros (un 4,2 % més), amb 104 euros gastats diàriament (un 3,6 % més), i una durada mitjana del viatge de 8,3 dies (un 0,6 % més).

També et pot interessar

stats