El turisme solidari guanya popularitat entre els valencians i les valencianes

Altea comença el 12 d'agost la seua primera experiència solidària al Nepal. Com ella, moltes persones han decidit combinar aquest estiu plaer i solidaritat.

Moltes persones prefereixen aprofitar per a fer voluntariat aquest estiu / À Punt NTC

Les vacances solidàries són una alternativa aquest estiu, moltes persones prefereixen aprofitar per a fer voluntariat i passar unes setmanes ajudant i aprenent d'altres cultures. Altea Gimeno, veïna de Castelló de la Plana, comença el 12 d'agost la seua primera experiència solidària al Nepal. "Sé que aprendré moltíssim i que m'ompliran el cor", conta il·lusionada.

Com ella, molts valencians i valencianes han decidit combinar el voluntariat amb el turisme a solidari. De fet, cada vegada és més freqüent trobar ONG que organitzen viatges per col·laborar en projectes solidaris. 

Youcanyolé n'és un exemple, ofereix itineraris variats per a fer voluntariat. Compaginar plaer i cooperació per a molts, paga la pena. Tot i que la inflació està encarint aquests viatges, molts com Alba i Alejandro prefereixen invertir els diners en un projecte solidari, ja que és molt gratificant "poder ajudar gent que ho necessita".

També et pot interessar

stats