Turisme preveu una ocupació hotelera del 75% durant les Falles i ple el cap de setmana

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que "les previsions seran i són dinàmiques i positives"

Imatge de la mascletà de diumenge
Imatge de la mascletà de diumenge / Europa Press

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat aquest dilluns davant les previsions d'ocupació hotelera i arribada de turistes per Falles que tot apunta "a un resultat prou més positiu" que en 2021 "amb unes previsions d'un 75%" i fins i tot el ple durant el cap de setmana.

Colomer, durant la presentació del Pla d'acció per a la transformació digital de l'empresa turística en el CdT València, ha assenyalat que "les previsions seran i són dinàmiques i positives", a pesar que "estem en un moment en què els mercats, la pandèmia, tot ve a convergir en un punt ben diferent del que hi havia fa uns mesos o l'any passat".

Així mateix, ha destacat els efectes que està tenint la "circumstància global de la guerra" a Ucraïna tant en l'àmbit nacional com internacional, i ha indicat que aquesta preocupació "pot desencadenar incerteses que no són mai bones per a cap sector de l'economia: el mateix encariment dels preus, el cost de l'energia, dels productes, dels proveïments".

En aquesta línia, ha explicat la importància de "mantindre una visió positiva i correcta; no deixar de treballar, de buscar oportunitats i de pensar que després de Setmana Santa arribaran també els mesos previs a l'estiu, on cal consolidar tota la temporada".

"A nosaltres ens agrada fer valoracions més reflexives, més a llarg termini, però és cert que les Falles tenen una gran estirada comercial i turística, sens dubte", ha conclòs Colomer.

També et pot interessar

stats