El turisme de les comarques del sud impulsa un segell 'pet friendly'

Viatjar amb mascota és cada vegada més habitual i els establiments turístics es posen al dia per a satisfer la demanda i aprofitar aquesta oportunitat de negoci

Una parella passeja amb el gos per una platja del Campello / costablancapetfriendly.com

Viatjar amb la mascota és cada vegada més habitual. Una demanda que obliga a posar al dia l'oferta, si no es vol perdre aquesta oportunitat de negoci. Per aquest motiu, el Patronat de Turisme de la Costa Blanca ha impulsat el seu segell Pet Friendly. 

A les comarques del sud podrem trobar multitud d'hotels adherits a aquest segell, com és el cas de l'hotel Calas de Alicante. El seu director, Diego Ramírez, recorda que cada vegada "hi ha més mascotes i menys xicalla". Per a molta gent “és decisiu per a formalitzar la reserva que un establiment siga pet friendly”, afegeix l'hoteler.

Aida García, recepcionista d’aquest mateix hotel, ens mostra els regals que tenen preparats per a les persones que s'allotgen a l'hotel amb un gos: un kit de benvinguda que inclou una tovalloleta de neteja, xampú per a gossos, una bossa per a recollir excrements i un os de joguet.

A més, si el propietari vol dinar o sopar fora de l'hotel, no hi trobarà cap impediment. Els restaurants adherits al segell tenen terrasses habilitades perquè els animals puguen estar-hi sense problemes. "Ja és hora que anem acostumant-nos, els animals són part de la família", declara Nicolás Guarte, propietari d'un restaurant d'Alacant.

I és que no hi ha res millor que gaudir del temps de descans amb qui més estimem, siga una persona o una mascota.

També et pot interessar

stats