Tsunami Democràtic crida a boicotejar el clàssic al Camp Nou

L'enfrontament entre el Barça i el Reial Madrid ja el van ajornar davant dels incidents per la sentència del ‘procés’.

Tsunami Democràtic crida a boicotejar el clàssic al Camp Nou
Tsunami Democràtic crida a boicotejar el clàssic al Camp Nou
18 de desembre 2019 - 07:30

Per una vegada les qüestions esportives queden al marge en la prèvia del clàssic del futbol espanyol, el partit entre el Barça i el Reial Madrid. L'enfrontament ja el van ajornar (s'havia de jugar el 26 d'octubre) després dels incidents de Barcelona en conéixer-se la sentència del procés i la convocatòria d'una acció reivindicativa per la plataforma Tsunami Democràtic.

Però quasi dos mesos després, l'escenari és pràcticament el mateix. Tsunami Democràtic ha convocat la ciutadania a una concentració en quatre punts pròxims al Camp Nou des de primera hora de la vesprada i ha augmentat el dispositiu de seguretat, ja de per si complex. Així, els dos equips i els àrbitres comparteixen hotel i eixiran escortats fins a l'estadi.

Les intencions dels promotors de la protesta són visualitzar el conflicte existent entre Catalunya i Espanya en l'escenari més gran possible, amb un públic potencial de 650 milions d'espectadors, encara que sempre han insistit que el seu objectiu no és "ni bloquejar ni suspendre" el clàssic.

També et pot interessar