El TSJCV rebutja el recurs de l'Estat contra el decret del Consell sobre les diputacions

El govern de Rajoy va recòrrer el 2016 contra la norma impulsada per la Generalitat per a coordinar funcions en les corporacions provincials.

Diputació d'Alacant
Diputació d'Alacant

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha decidit no admetre el recurs contenciós-administratiu que va interposar l'Administració de l'Estat el 2016, amb el govern popular de Mariano Rajoy, contra el decret del Consell que encapçala Ximo Puig destinat a coordinar les funcions de les diputacions en matèria d'esport.

La resolució judicial, publicada aquest dimarts en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, imposa les costes processals a la part demandant, fixades en un màxim de 2.000 euros per tots els conceptes. Correspon, per tant, el pagament a l'Advocacia de l'Estat, que va recòrrer contra el Consell de la Generalitat i la Diputació de València.

El TSJCV va dictar la sentència el 7 de desembre. Encara no es ferma i contra ella es pot interposar un recurs de casació davant el Tribunal Suprem o davant la Sala contenciosa administrativa del TSJCV en un termini de 30 dies des de la notificació.  

També et pot interessar

stats