El TSJ admet a tràmit el recurs contra el pla de la ZAL a la Punta

La plataforma inicia una campanya de micromecenatge per a finançar el recurs.

El TSJ admet a tràmit el recurs contra el pla de la ZAL a la Punta
El TSJ admet a tràmit el recurs contra el pla de la ZAL a la Punta

El Tribunal Superior de Justícia de València ha admés a tràmit el recurs contenciós administratiu contra el pla de la ZAL en els terrenys de la Punta, presentat per la plataforma 'Horta és futur'. 

El 20 de febrer la plataforma “Horta és futur. No a la ZAL”, va acudir ¡a la justícia per a presentar l'escrit de demanda perquè consideren que el pla de la ZAL incorre en greus errors procedimentals i contravé les determinacions que la llei urbanística valenciana i el mateix Pla d’Acció Territorial de l’Horta.  

En declaracions a À Punt Mèdia, el portaveu de la plataforma “Horta és futur. No a la ZAL”, Pep Trasancos, ha dit que la principal raó per a presentar la demanda és que l'espai és una zona estratègica cabdal per a València i la seua àrea metropolitana.  

Per a tirar avant el recurs i les despeses que origina, la plataforma “Horta és futur. No a la ZAL" ha posat en marxa una campanya de finançament en el web de micromecenatge Goteo, on pretén aconseguir prop dels 15 mil euros necessaris. Transcorreguts 13 dies des que es va iniciar la campanya, s'ha arribat ja al 70% d'esta xifra.  

stats