Troben sense vida l'àvia de la xiqueta morta en un hotel de Logronyo

La policia buscava aquesta dona per a interrogar-la perquè que també havia estat a l'habitació amb la filla i la neta.

Troben sense vida l\'àvia de la xiqueta morta en un hotel de Logronyo
Troben sense vida l'àvia de la xiqueta morta en un hotel de Logronyo

La Policia Nacional troba el cadàver de l'àvia de la xiqueta que aquest dilluns va aparéixer morta en un hotel de Logronyo. El cos s'ha localitzat a la zona del riu Ebre al seu pas per la ciutat. Els agents tractaven de localitzar-la per a interrogar-la des d'aquest dilluns, perquè havia estat en l'habitació amb la filla i la neta.

Quan la policia va entrar a l'habitació de l'hotel va trobar el cos de la menuda de 5 anys al llit i sense presentar signes evidents de violència. La mare es trobava en l'ampit de la finestra, amb intencions de suïcidar-se i amb diversos talls.

La mare està detinguda

La mare de la menor, que està ingressada en un centre hospitalari de Logronyo en qualitat de detinguda, i la xiqueta es van registrar el diumenge en un cèntric hotel de la capital de La Rioja, on van passar les últimes hores al costat de l'àvia materna. Des que es va saber què havia passat, la policia intentava localitzar-la.

El testimoni de l'àvia de la menor estava considerat com a prioritat màxima per tractar-se de l'única familiar de la xiqueta a qui no se li havia pres declaració i per estar a l'escena del presumpte crim: l'habitació de l'hotel estava registrada al seu nom.

Els agents havien desplegat un ampli dispositiu per a trobar l'àvia, que no s'havia registrat a l'hotel, i a la qual buscava tant a Logronyo com a Haro, el seu lloc de residència al costat de la detinguda i un altre fill.

També et pot interessar

stats