Troben una parella morta en una casa d'Iznájar (Còrdova)

Els investigadors apunten a l'assassinat masclista com la hipòtesi més probable.

Troben una parella morta en una casa d\'Iznájar (Còrdova)
Troben una parella morta en una casa d'Iznájar (Còrdova)

La Guàrdia Civil ha trobat una parella morta en l’interior d’un domicili a Iznájar (Còrdova) i ha obert una investigació per a esclarir-ne els fets.

El succés ha tingut lloc sobre el migdia i les dues persones haurien mort per trets d'arma de foc, concretament una escopeta. Els investigadors apunten a l'assassinat masclista com la hipòtesi més probable.

No existien denúncies prèvies per maltractament contra l'home, de 53 anys, qui, d'acord amb les primeres hipòtesis, hauria disparat la seua dona, de 50, i posteriorment s'hauria suïcidat.

L'home tenia llicència per a l'ús de l'escopeta utilitzada per a cometre el crim.

Ferida greu, després que la parella l’apunyale

Una dona de 30 anys està ingressada a l’UCI de l’Hospital Universitari Torrecárdenas d’Almeria després de patir ferides greus per arma blanca, presumptament a mans de la parella, que ha aparegut mort.

La Guàrdia Civil ha informat que es tracta d’un cas de violència masclista i que els fets van tindre lloc a última hora de la vesprada d’aquest diumenge a la barriada de San Isidro, a Níjar (Almeria).

Fonts de l’hospital han indicat que la dona ha passat la nit bé i que continua a l’UCI “estable dins de la gravetat”.

El 016 és el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractaments. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l’adreça electrònica: 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats