Troben una parella morta per arma de foc en una casa a Gran Canària

La Guàrdia Civil investiga el cas com un possible crim masclista, tot i que no hi havia denúncies prèvies.

Troben una parella morta per arma de foc en una casa a Gran Canària
Troben una parella morta per arma de foc en una casa a Gran Canària

La Guàrdia Civil ha trobat aquest dijous els cadàvers d'una dona i la seua parella a sa casa d'Agüimes, a Gran Canària, els dos amb ferides d'escopeta. La investigació treballa amb la hipòtesi que es tracta d'un nou cas de violència masclista. Se sospita que l'home, de 50 anys, hauria assassinat la dona, de 38, i després, presumptament, s'hauria suïcidat. 

La família de la dona havia alertat que no tenia informació d'ella des d'ahir i va acudir al domicili on vivia la parella. Allí trobaren els dos cadàvers. La Guàrdia Civil ha confirmat que no hi constaven antecedents ni denúncies prèvies per maltractaments.

Detingut a Valladolid

D'altra banda, a Valladolid, la Policia Nacional ha detingut un home per haver agredit, presumptament, la seua parella, que estava embarassada de huit mesos, i per provocar-li l'avortament. L'avís el van donar des de l'Hospital Clínic, on va ingressar la dona de 31 anys. 

L'equip mèdic ha alertat que l'avortament podria haver sigut conseqüència de les lesions que presentava la víctima. La dona s'ha negat a denunciar la seua parella i ha declarat que les ferides li les va provocar una caiguda en el bany.

El 016 és el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes l’adreça electrònica 016-online@msssi.es.

També et pot interessar

stats