Detenen l'assassí confés d’una dona a Logronyo quan intentava ofegar els fills a l’Ebre

Un dels xiquets hauria aconseguit fugir i hauria avisat de la situació

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

L'home detingut aquesta vesprada a Logronyo com a presumpte autor de l'assassinat de la dona ha reconegut els fets a la Policia. L'assassí confés s'havia emportat els tres fills en comú amb la intenció d'ofegar-los en el riu Ebre.

El succés ha ocorregut cap a les 15:30 hores d'aquest dissabte a la capital de La Rioja, fins on s'han traslladat agents de la Policia Nacional i Local després de rebre un avís sobre un possible cas de violència masclista.

L'home, d'uns 40 anys, ha sigut detingut al costat del riu Ebre just quan intentava ofegar els fills. Les primeres dades indiquen que, pel que sembla, un dels xiquets ha aconseguit fugir i ha avisat de la situació.

La delegació del govern a La Rioja ha assenyalat que no consten denúncies prèvies per maltractament o per aquest tipus de violència. Cal recordar, però, que l'absència de denúncies formals no implica que no s'hagen produït situacions de maltractament o de violència masclista.

Si es confirma que es tracta d'un cas de violència masclista, l'Ajuntament de Logronyo activarà el protocol de dol que té establit per a aquests casos.

El Ministeri d'Igualtat ha confirmat un total de 25 assassinats masclistes des que va començar l'any, i n'hi ha dos casos més en investigació. A més, 26 menors han quedat orfes de mare per culpa de la violència de gènere.

També et pot interessar

stats