Troben una dona morta a dues milles nàutiques de la costa de Borriana

La Policia Local de Borriana informa que es tracta d'una bussejadora experimentada de Benicàssim, de 56 anys

Imatge d’arxiu d’una embarcació de Salvament Marítim
Imatge d’arxiu d’una embarcació de Salvament Marítim / Salvament Marítim

Una dona ha sigut trobada morta a dues milles nàutiques de la costa de Borriana. El Centre de Control d'Emergències ha pogut confirmar a À Punt que la dona ha sigut localitzada sense vida i que fins al lloc s'ha desplaçat el Samur i una unitat de Suport Vital Bàsic. El fet ha ocorregut durant la vesprada d'aquest dimarts.

La Policia Local de Borriana, per la seua banda, ha informat que es tracta d'una bussejadora experimentada de Benicàssim, de 56 anys, que ha mort mentre practicava busseig, segons ha publicat El Periódico Mediterráneo.

L'avís rebut per la policia indicava que una embarcació es dirigia cap al Club Nàutic de Borriana amb la dona i se sol·licitava una ambulància quan s'arribara al port. S'ha atés la dona, però, després d'una hora intentant reanimar-la, se n'ha confirmat la mort a les 18:30 h.

Les persones que l'acompanyaven han informat que es tractava d'un grup de bussejadors de Borriana que estaven practicant aquesta activitat enfront del grau de Borriana. Els testimonis van veure que alguna cosa no anava bé quan la dona s'havia submergit i van baixar a traure-la de l'aigua.

Una vegada a l'embarcació del Club Nàutic, informaren l'112 i van començar les maniobres de reanimació cardiopulmonar.

També et pot interessar

stats