Troben una dona morta des de feia mesos quan anaven a desnonar-la a Gijón

La propietària de l'habitatge havia sol·licitat el desnonament després de mesos en què la llogatera no pagava la renda ni tampoc podia localitzar-la

Furgons de la Policia Nacional a Gijón
Furgons de la Policia Nacional a Gijón / Europa Press

Una veïna de Gijón, de 45 anys, ha sigut trobada morta aquest passat dijous quan anava a fer-se el desnonament de l'habitatge que tenia llogat.

Tenint en compte l'avançat estat de descomposició, se sospita que la dona podia fer mesos que estava morta, segons ha confirmat la Policia Nacional.

Els fets van tindre lloc al carrer de San Juan, quan a l'habitatge es va presentar l'autoritat judicial i la Policia Local per a efectuar el desnonament.

La propietària de l'habitatge havia sol·licitat el desnonament després de mesos en què la llogatera no pagava la renda ni tampoc podia localitzar-la.

Una vegada que es va entrar en el pis es va trobar la dona morta, en avançat estat de descomposició, per la qual cosa la Policia Local va avisar la Policia Nacional, que s'encarrega de la investigació.

El seu cos l'han traslladat a l'Institut de Medicina Legal per a fer-li l'autòpsia, si bé inicialment no hi havia signes de violència. De moment no s'ha localitzat cap familiar de la dona morta.

També et pot interessar

stats