Troben un home mort dins del maleter d'un vehicle a Alacant

La Policia Nacional investiga si guarda relació amb un tiroteig entre grups rivals de traficants de drogues ocorregut a Petrer en desembre.

Agent de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Agent de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El cos sense vida d'un home ha sigut trobat aquest dijous dins del maleter d'un vehicle a Alacant. La Policia Nacional tracta ara de determinar si aquest fet guarda relació amb un tiroteig registrat el desembre passat a Petrer entre dues bandes rivals.

El vehicle estava aparcat en la via pública en la zona de Sant Gabriel d'Alacant, on s'han personat els agents per a realitzar una inspecció tècnica ocular. El cadàver, encara sense identificar, ha sigut traslladat per orde judicial a Medicina Legal de l'Institut Anatòmic Forense, on se li practicarà l'autòpsia que determinarà les causes de la mort.

Els investigadors creuen que el vehicle on ha aparegut el cadàver podria haver sigut utilitzat en un tiroteig entre dos grups rivals de presumptes traficants de drogues a Petrer, on estaven implicats almenys cinc homes de nacionalitat espanyola i colombiana, i on hi va haver dos ferits, un dels quals va fugir.

La Policia Nacional, que continuava investigant aquest succés, va detindre en aquell moment tres persones, va desmantellar un laboratori de cocaïna a un xalet de Petrer, i va intervindre armes i munició.

També et pot interessar

stats