Troben el cos sense vida de Pablo Sierra a Badajoz

La policia ha confirmat que el cadàver trobat al riu Guadiana és el de l'estudiant desaparegut fa catorze dies

Efectius de la policia en l'operatiu de recerca al riu Guadiana
Membres de la policia en l'operatiu de recerca al riu Guadiana / EuropaPress

La Policia Nacional ha confirmat que el cos trobat aquest divendres per efectius del Grup Especial d'Operacions (GEO) al riu Guadiana és el de Pablo Sierra, desaparegut des de fa quinze dies.

Després de les anàlisis d'identificació i demanar a la família que es personara en l'Institut Anatòmic Forense de Badajoz a fi de procedir a la identificació del cadàver, els agents han confirmat que el cos és el del jove.

Poc després de les deu d'aquest del matí els equips especialitzats de la Policia Nacional han trobat aquest divendres un cadàver a la zona del riu Guadiana, a Badajoz, on es buscava Pablo Sierra, desaparegut fa quinze dies, encara que de moment no se n'ha confirmat la identitat, segons indiquen fonts policials.

Pablo Sierra, de vint-i-un anys, es trobava en parador desconegut des del 2 de desembre i des de dimarts membres del Grup Especial Operatiu (GEO) de la Policia Nacional havien représ les tasques per a localitzar l'estudiant de Matemàtiques a la zona coneguda com El Pico, on es va trobar el seu mòbil les primeres hores del divendres 3 de desembre, poc després que es denunciara que havia desaparegut. A més, dimecres es va sumar a la recerca una unitat especialitzada canina.

De moment es mantenen obertes totes les línies d'investigació i no es descarta un succés de caràcter accidental, segons han informat fonts de la investigació.

També et pot interessar

stats