Troben un conductor de 86 anys de Castielfabib atrapat al cotxe des de dilluns en caure per un terraplé

Les forces de seguretat havien desplegat un ampli dispositiu per a localitzar-lo, però l'han trobat després que una telefonada advertira d’un cotxe accidentat

WhatsApp Image 2022 06 14 at 2.05.35 PM
Estat en què ha quedat el vehicle del veí de Castielfabib, desaparegut des de dilluns

Després d’hores de recerca, i amb una nit pel mig, els serveis de rescat han localitzat amb vida, i sense aparents ferides greus, un home de 86 anys que havia desaparegut dilluns a Castielfabib. Un ampli dispositiu de recerca que treballava des de primera hora de dimarts l’ha trobat dins del seu vehicle, que havia patit un aparatós accident i havia caigut per un terraplé, on ha passat la nit.

L’home estava a l’interior del vehicle quan una patrulla, alertada per una telefonada ciutadana, ha trobat el cotxe accidentat. La desaparició del conductor s’havia denunciat a les 20:45 hores de dilluns.

En les primeres hores de dimarts, un helicòpter de la Guàrdia Civil, brigades forestals i bombers de la Diputació de Castelló han començat a pentinar la zona on suposaven que podia estar el desaparegut.

Aquest dimarts al migdia, un ciutadà ha ataüllat un cotxe accidentat en un camí que eixia de la N-330, i que havia caigut per un terraplé vora 25 metres. Una patrulla que estava de servei s’ha acostat al punt i ha localitzat l’home dins del cotxe, que estava bolcat.

En traure’l, l’han traslladat a un centre hospitalari, encara que fonts de la Benemèrita apunten que “en aparença, no presentava ferides de gravetat”. Fonts del Consorci de Bombers de València, que participaven en les tasques de rescat, han detallat que l'home estava conscient quan l'han rescatat a través de la finestreta del cotxe.

 

També et pot interessar

stats