Troben un cinqué cadàver en aigües del Baix Segura

Els agents investiguen si pertanyen a un grup de persones migrants que anava en una pastera procedent d'Algèria que va naufragar en alta mar

Els agents rastregen les aigües de les costes de Torrevella
Els agents rastregen les aigües de les costes de Torrevella / À Punt NTC

El cadàver d'un home adult ha aparegut aquest dimarts a una milla nàutica de Pilar de la Foradada, al Baix Segura, zona en la qual Salvament Marítim ha centrat la feina de cerca per a intentar trobar més cossos sense vida

Després d'aquesta troballa ascendeixen a huit els cossos que han aparegut en aigües del Baix Segura i La Manga del Mar Menor, a Múrcia. 

Dels cinc cossos trobats en aigües d'Alacant, dos són dones, dos són homes i un altre cadàver és d'un xiquet, mentre que en el cas dels trobats a Múrcia, corresponen a un home, una dona i un xiquet.

La Guàrdia Civil continua treballant amb la hipòtesi que aquestes persones anaven en una pastera procedent d'Algèria i trobada el passat dissabte per Salvament Marítim a trenta milles nàutiques del cap de la Nau, a Xàbia. En aquell moment es trobava només un jove de 21 anys que viatjava a bord de l'embarcació, de fibra i sense motor.

També et pot interessar

stats