Troben un cadàver a les vies del tren de Vila-real

Cap maquinista té constància de l’atropellament tot i que l’estat del cos presenta tots els signes d’un atropellament.

Policia Nacional i operaris d’Adif treballen a les vies on s’ha trobat el cos
Policia Nacional i operaris d’Adif treballen a les vies on s’ha trobat el cos

Un maquinista de tren que anava de Castelló cap a València ha vist restes humanes a les vies del tren al seu pas per Vila-real sobre les 13:00 hores d’aquest divendres. El cos és d’un home i té signes d’haver sigut atropellat tot i que cap maquinista en té constància. Al lloc dels fets ha acudit la Policia Nacional, el metge forense que ha certificat la mort i la jutgessa que ha autoritzat l’alçament del cadàver. Ara s’investigaran les causes de la mort i la seqüència dels fets.

Segons un operari d’Adif, el marge de la zona on s’ha localitzat el cos el freqüenten persones sense sostre que ocupen les façanes de diverses naus i cases abandonades. Just enfront d’aquestes hi ha un forat en una de les reixes que impossibilita l’accés a les vies, així que una de les teories és que la víctima estiguera travessant per aquest lloc, ubicat a uns 300 metres de l’estació, per a evitar la passarel·la. L’home no portava cap documentació damunt. 

Des de les 13:30 hores aproximadament fins a les 15:00 hores que s’ha restablit la circulació, la línia C6 València - Castelló ha estat tallada. Renfe ha informat als usuaris del fet i ha facilitat un autobús des de l’estació de Vila-real a Castelló perquè els viatgers pogueren arribar al seu destí.

També et pot interessar

stats