Troben un cadàver al Puig de Santa Maria, que podria ser el d’un home desaparegut l’agost passat

Un guàrdia civil que va participar en el dispositiu de recerca d’aquest home l'ha trobat aquest dimarts.

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que la troballa la van fer al voltant de les 13:00 hores d’aquest dimarts
Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que la troballa la van fer al voltant de les 13:00 hores d’aquest dimarts / Arxiu

Un guàrdia civil fora de servei ha localitzat el cadàver d’un home en un barranc del terme municipal del Puig de Santa Maria (Horta Nord), que podria ser el d’un home de 75 anys malalt de Parkinson que va desaparéixer el mes d’agost de la veïna localitat de Puçol.

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que la troballa la van fer al voltant de les 13:00 hores d’aquest dimarts. També que l’agent fora de servei que el va trobar va estar present en el dispositiu de recerca de Jesús Puchol, l’home desaparegut l'agost passat.

Encara que oficialment no s’ha confirmat la identitat del cadàver, aparentment la roba sí que coincideix amb la que portava el desaparegut a l'agost i que llavors va descriure el l’Ajuntament de Puçol. L’home va eixir a fer un passeig al matí per la platja d'aquest municipi, on passava l’estiu amb la família, però no va tornar.

Es va mobilitzar sense èxit un ampli dispositiu de recerca amb Policia Local, bombers, Guàrdia Civil i Protecció Civil, en el qual també van participar helicòpters i la unitat canina. Van recórrer la zona de la platja i els voltants, incloent-hi la marjal dels Moros i també la costa de Sagunt i el Puig.

També et pot interessar

stats