Troben un cadàver momificat a Alacant al costat de la documentació d'un home desaparegut el 2019

La policia espera el resultat de les proves d’ADN per a confirmar si la indentitat del cadàver coincideix amb la dels documents

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la policia nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han trobat un cadàver momificat en un edifici semiconstruït i abandonat a Alacant al costat d'una motxilla amb documentació a nom de Julián Ortega, un home de 56 anys que va desaparéixer el juliol de 2019, segons han confirmat fonts policials.

Divendres passat un veí que practicava Urbex –acrònim d’exploradors urbans– va trobar el cadàver cap a les 22:30 hores en un immoble en la carretera d'Ocaña, en la confluència de la plaça de la Lluna amb l'avinguda Neptú i va alertar a la policia.

Els agents van descobrir al costat del cadàver una motxilla amb documentació que es correspon a la d'un home de qui es va denunciar la desaparició el juliol de 2019.

La policia està a l'espera de les proves d'ADN per a confirmar la identitat del cadàver, així com dels resultats de l'autòpsia per a determinar les causes de la mort, segons han assenyalat les mateixes fonts.

També et pot interessar

stats