Troben soterrades restes òssies de dues persones mortes de manera violenta en un barranc d'Elx

Els cadàvers corresponen a un home i una dona d'entre 25 i 40 anys i portarien de dos a tres anys a la zona

Un reporter gràfic fotografia el forat on hi havia els cadàvers
Un reporter gràfic fotografia el forat on hi havia els cadàvers / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
09 de febrer 2022 - 19:12 Actualitzat: 10 de febrer 2022 - 13:56

La Policia Nacional, juntament amb un jutjat d'Elx, ha obert una investigació després de la trobada de restes òssies soterrades prop d'un barranc del municipi, que corresponen a dues persones que haurien mort de manera violenta i no recentment, segons han confirmat fonts coneixedores dels fets.

Segons avança el diari Información, i ha pogut confirmar À Punt NTC es tracta dels cossos d'un home i d'una dona d'entre 25 i 40 anys que podrien portar de dos a tres anys soterrats a eixe punt. Un dels cadàvers estava emmanillat i els dos portaven restes de cinta americana.

El descobriment va ser diumenge passat, després que una persona localitzara el que semblava un fèmur i un crani a la zona. L'operatiu de la Policia Nacional va trobar un segon crani i més ossos, que van ser exhumats en presència d'un mèdic forense de l'Institut de Medicina Legal d'Alacant.

Efectius de la Comissaria General de la Policia Científica de Madrid s'han traslladat a Elx per la identificació dels cadàvers i l'esclariment de les causes de la defunció. Una informació que ajudarà a concretar les anàlisis d'ADN que d'espera practicar aviat sobre les restes.

Imatge del lloc on s'han trobat els cossos
Imatge del lloc on s'han trobat els cossos / Virgínia Díaz

També et pot interessar

stats