Troben amb símptomes d’hipotèrmia un ancià desaparegut a Paterna

L’home, que estava conscient, havia caigut en terra i s’havia quedat estés entre matolls

Els agents van organitzar una àmplia batuda per a localitzar l'home de 73 anys davant la previsió de baixes temperatures per a la nit
Els agents van organitzar una àmplia batuda per a localitzar l'home de 73 anys davant la previsió de baixes temperatures nocturnes / Policia Nacional

La policia ha localitzat, entre matolls i amb símptomes d’hipotèrmia, un home de 73 anys que havia desaparegut a Paterna.

L’ancià, que pateix una malaltia neurodegenerativa, se n'havia anat de vesprada. S'hi va desplegar un ampli dispositiu de recerca durant les primeres hores de la desaparició i davant les baixes temperatures previstes per a la nit, els agents van decidir buscar-lo a peu per una zona boscosa pròxima al domicili, on finalment el van localitzat tirat en terra entre la vegetació.

Els fets van passar aquest dimarts. L’esposa del desaparegut va advertir la policia que els seu home se n'havia anat de casa mentre ella feia la migdiada i que no podia localitzar-lo. A més, la dona va remarcar que l’ancià patia una malaltia neurodegenerativa i estava recuperant-se d’una pneumònia.

Prop de casa

Els agents van organitzar una àmplia batuda per a intentar localitzar-lo des de les set de la vesprada, però no hi havia manera. En previsió de les baixes temperatures que s'esperaven per a la nit, els agents van optar per buscar-lo a peu per una zona boscosa que hi ha prop del domicili, on finalment el van trobar.

Segons la descripció dels agents de la Policia Nacional, l’home estava conscient, en terra, entre uns matolls. Els policies el van portar a sa casa i van sol·licitar assistència sanitària. 

També et pot interessar

stats