Troben restes orgàniques en el lavabo de l'acusat d'assassinar Marta Calvo

Agents de la policia científica han escorcollat durant onze hores la casa on, segons la confessió del detingut, va esquarterar la jove.

VÍDEO | Troben restes orgàniques en el lavabo de l\'acusat d\'assassinar Marta Calvo

L'escorcoll a la casa en què residia a Manuel Jorge Ignacio Palma, el detingut per l'assassinat de Marta Calvo, ha finalitzat després de vora onze hores. Agents de la policia científica han realitzat un minuciós treball en l'habitatge buscant pistes que conduïsquen al parador de les restes de la jove.

Amb ajuda de gossos ensinistrats, han inspeccionat el lavabo, el lloc en què l'acusat va confessar haver esquarterar Marta Calvo, i hi han trobat restes orgàniques. Operaris de l'Ajuntament de Manuel, que han participat en els escorcolls, han alçat el pis del bany i de part del corredor per a accedir al clavegueram, buscant proves biològiques. 

Els escorcolls s'han dut a terme en presència del mateix Jorge Ignacio Palma, qui, segons ha declarat el seu advocat, Óscar Fernández, ha estat assegut observant el que feien els agents.

La Guàrdia Civil també investiga si un còmplice el va ajudar a desfer-se del cadàver de la jove d'Estivella. En total, uns cinquanta agents, desplegats entre Manuel i Dosaigües, treballen en el cas.

L'advocat de Jorge Ignacio Palma, Óscar Fernández, ha confirmat que la inspecció ocular en la vivenda de l'acusat ja ha finalitzat i que ara es troben a l'espera de noves diligències. De moment, el detingut ha tornat a Picassent, on es troba empresonat preventivament des del passat 6 de desembre per orde de la jutgessa de guàrdia d'Alzira. 

També et pot interessar

stats