Un home de 53 anys mata a tirs la seua parella i una altra dona a Madrid i després se suïcida

L'avís l'ha donat al matí una veïna, que ha vist un dels cadàvers des de la finestra del seu pis

Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional / Europa Press

Un home de 53 anys ha matat aquest dilluns a tirs a la seua parella de 44 i a una altra dona de 70 per a després suïcidar-se amb la mateixa arma en un pis del conegut carrer de Serrano, a Madrid, segons fonts de la Prefectura Superior de la Policia.

L'avís l'ha donat a les deu del matí una veïna que ha vist des d'una finestra del seu pis, a través del pati interior de l'edifici, un dels cadàvers a l'interior del domicili en el qual han ocorregut els fets, en la primera planta d'un edifici de sis, situat en el barri d'Hispanoamèrica.

Segons les mateixes fonts de la investigació, el presumpte autor dels dos homicidis és F. G. D. C., un home que pertany a la noblesa i amb títols de comte i marqués.

L'home és Fernando González de Castejón, comte d'Atarés i marqués de Perijá. La seua parella va interposar una denúncia contra ell en 2018 per maltractaments, segons detallen fonts de la Prefectura Superior de la Policia.

No obstant això, la dona, espanyola de 44 anys i amb una filla menor en comú amb el noble, no tenia en l'actualitat cap mesura de protecció per violència de gènere, segons les mateixes fonts.

La troballa s'ha fet a les 10:20 hores quan la Policia Nacional ha entrat en el domicili, situat al carrer de Serrano 205, i han trobat els tres cadàvers i un rastre de sang.

El Grup V d'Homicidis s'encarrega de la investigació dels fets i en el lloc es troben ja agents de la Policia Científica recollint proves. Es tracta de tres membres d'una mateixa família.

També et pot interessar

stats