Troben morta a una dona amb signes de violència a Tarragona

Una de les hipòtesis dels Mossos d'Esquadra és que l'autora dels fets siga alguna persona de l'àmbit familiar.

Diverses dotacions policials i dels serveis d'emergències s'han desplaçat fins al lloc dels fets
Diverses dotacions policials i dels serveis d'emergències s'han desplaçat fins al lloc dels fets / Efe

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d'una dona, el cadàver de la qual han trobat aquesta matinada amb signes de violència al seu domicili de Tarragona.

Minuts després de la una de la matinada, els Mossos han sigut alertats de la mort d'una dona de 60 anys al seu domicili del carrer Felip Pedrell de Tarragona. Diverses dotacions policials i dels serveis d'emergències s'han desplaçat fins al lloc i han localitzat el cos sense vida de la dona amb signes de violència.

Fonts pròximes a la investigació han assenyalat que una de les principals hipòtesis és que la presumpta autora dels fets siga alguna persona de l'àmbit familiar, per la qual cosa s'estan fent gestions per a determinar la seua implicació. La Divisió d'Investigació Criminal ha obert una investigació per a aclarir les circumstàncies de la mort i mantenen sota custòdia la filla de la víctima, major d'edat i amb problemes de salut mental diagnosticats, a l'espera de la decisió del jutge.

Es tracta de la segona dona morta de forma violenta aquest dimarts després de la dona assassinada a Dénia presumptament per la seua exparella.

També et pot interessar

stats