Troben mort en una zona de difícil accés un ancià d'avançada edat desaparegut a Orpesa

Els mitjans aeris han albirat el cos sense vida en una zona de penya-segat

Un vehicle de la Guàrdia Civil
Un vehicle de la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

Efectius de recerca han trobat aquest dijous al voltant de la urbanització de Torre Bellver, a Orpesa (Plana Alta), el cadàver d'un ancià d'edat avançada que estava en cerca des d'aquest dimecres.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat havia mobilitzat a primera hora, a petició del Consorci de Bombers de Castelló, un helicòpter amb unitat de rescat per a buscar el desaparegut.

Des de les 09:00 hores, han treballat en la recerca efectius de la Guàrdia Civil, la Unitat de Rescat de Muntanya dels bombers de la Diputació, mitjans sanitaris, dues dotacions del parc d'Orpesa i membres de la Policia Local.

Segons fonts del Consorci de Bombers de la província, els mitjans aeris han albirat el cos sense vida en una zona de penya-segat de difícil accés.

Tal com han informat fonts de la Guàrdia Civil, el cos ha sigut rescatat al voltant de les 15:00 hores de la vesprada. En el dispositiu anaven a participar també gossos especialitzats en rastreig de la unitat canina, però no ha sigut necessari, ja que han trobat el cos abans que intervingueren.

També et pot interessar

stats