Troben mort un xiquet de 6 anys a Jaén al costat de la mare amb ferides als braços

La Policia Nacional manté obertes totes les línies d'investigació, però la hipòtesi que cobra més força és que la dona ha matat el fill i després ha intentat suïcidar-se

Agents de la Policia Nacional en el lloc del succés
Agents de la Policia Nacional en el lloc del succés / Europa Press

La Policia Nacional ha trobat un xiquet de 6 anys mort en un habitatge de Jaén, en la qual també estava sa mare en estat greu amb ferides als braços causades amb arma blanca, en un succés que apunta una temptativa de suïcidi.

Segons ha informat la Policia Nacional, ha sigut al voltant de les 09:00 hores d'este dilluns, quan un altre fill, de 17 anys, hauria telefonat al 091.

La Policia Nacional manté obertes totes les línies d'investigació, però la hipòtesi que cobra més força és la d'un intent de suïcidi de la dona, que abans hauria matat el fill menut.

Fonts de la investigació han confirmat que la mare presentava signes de lesió autolítica. Al costat d'ella s'ha trobat una arma blanca.

Des de la Policia s'ha activat el protocol judicial amb l'avís al jutge d'instrucció, al forense i als grups de Policia Judicial i Científica.

Mentrestant, l'habitatge on ha tingut lloc el succés, en ple barri antic de Jaén, roman acordonada i enfront d'ella es concentren molts veïns sorpresos en conéixer la notícia.

També et pot interessar

stats