Troben mort un banyista desaparegut a la platja de les Ortigues de Guardamar del Segura

La Guàrdia Civil i la Creu Roja han buscat l'home, d'uns 40 anys, durant més de quatre hores.

Efectius de la Creu Roja participen en el dispositiu de recerca
Efectius de la Creu Roja participen en el dispositiu de recerca / @CRGuardamar

La Guàrdia Civil ha trobat aquest dimarts de vesprada el cos sense vida d'un home que havia desaparegut hui mentre es banyava a la platja de les Ortigues, a Guardamar del Segura. L’han localitzat cap a les 16:30 hores, després de quatre hores i mitja de recerca, segons han confirmat fonts de la Creu Roja i de la Benemèrita. Sembla que l'aigua l'ha tret a la vora de la platja. 

Un coordinador de platges de la Creu Roja relata que l'home, d'uns 38 o 40 anys, es banyava al migdia amb la filla a la zona "més tranquil·la" de la platja de Guardamar del Segura, entre les Ortigues i la Mata, a Torrevella. És una "espècie de piscineta natural que es forma en aquest lloc, en què no hi ha corrent i on acudeixen fins i tot persones majors per a banyar-se", ha afegit.

Segons la filla, en un moment donat el pare ha deixat de fer peu, s'ha posat nerviós perquè no sabia nadar i se li ha escorregut de les mans. Ha sigut la jove qui ha alertat immediatament del succés i, posteriorment, s'ha activat un ampli dispositiu de recerca en què han participat la Creu Roja, Salvament Marítim i la Guàrdia Civil, entre altres efectius. 

Aquest dimarts hi havia bandera groga en aquesta platja de Guardamar, però la zona concreta on ha desaparegut el banyista està "sempre molt resguardada", ha afegit el representant de la Creu Roja.

En el que portem d'any, un total de 37 persones (sense contar aquesta nova víctima) han mort ofegades en espais aquàtics de la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats