Troben mort l'home de 73 anys desaparegut a Vistabella del Maestrat

Els bombers han trobat el cos en un barranc, en una zona de difícil accés.

El Consorci de Bombers i la Guàrdia Civil en l'operació conjunta de rescat del cos.

Tràgic final per la desaparició del veí de 73 anys de Vistabella del Maestrat, a l'Alcalatén. El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha localitzat el cos de l'home en un barranc, una zona de difícil accés amb penyasegats, que ha complicat les tasques de rescat del cos. Un rescat que ha sigut realitzat en helicòpter en una operació conjunta entre la unitat de rescat de muntanya del Consorci de Bombers i el Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM) de la Guàrdia Civil. De moment, es desconeixen les causes de la mort.

Un ampli dispositiu, format per més de 60 persones, 25 vehicles i 2 helicòpters ha estat treballant durant més de 20 hores per localitzar l'home. L'operatiu de cerca s'activava ahir a les 8 de la vesprada, quan la família acudia a la Guardia Civil per denunciar la seua desaparició. Portava dos dies sense contestar al telèfon i tampoc es trobava a sa casa. L'home vivia a Castelló i tenia una segona residència a Vistabella on anava habitualment els caps de setmana. Poc després de l'activació del dispositiu, localitzaven el seu vehicle en la CV-170, carretera coneguda com zona del tunel que unix Vistabella i Puertomigalvo. 

El dispositiu que ha treballat en la seua búsqueda ha estat format per dos dotacions de bombers, dos equips de rescat de muntanya, un per terra i un altre en helicòpter de rescat de la Generalitat Valenciana, un equip de la unitat canina, protecció civil i dos unitats de comandament i coordinació. La Guàrdia Civil també ha intervingut amb un helicòpter i diverses patrulles. A més de dos unitats de bombers forestals. Els veïns i la brigada municipal també han col·laborat en la búsqueda.

També et pot interessar

stats