Troben l'home perdut a El Toro

Tot i amb símptimes de debilitat i deshidratació, sembla que es troba en bon estat de salut.

Dispositiu  de recerca.
Dispositiu de recerca.

Després de passar la nit perdut a les muntanyes del terme d'El Toro, a l'Alt Palància, els agents del servei aeri de la Guàrdia Civil han localitzat l'home, de 59 anys, en un barranc de molt difícil accés, amb signes de debilitat i deshidratació. Una vegada rescatat, li han realitzat els primers auxilis i han verificat que l'home presentava bon estat de salut i posteriorment, l'han traslladat als serveis mèdics per ser atés.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló rebia ahir l'avís de que dos homes, un de 72 anys i un altre de 59 s'havien perdut en aquest terme, mentre buscaven rovellons. En el dispositiu de recerca han treballat dues dotacions de bombers, una unitat de bombers forestals, una unitat canina i dues patrulles de la Guàrdia Civil des de l'última hora de la vesprada, quan van trobar un dels dos homes sa i estalvi tal com va informar el 112.

Sembla que ambdós s'havien acostat a la zona amb un vehicle. El van deixar aparcat a la vora d'un camí i i en un moment donat de la caminada, no van saber com tornar-hi.

També et pot interessar

stats