Troben els cossos d'una dona i un home en un domicili de Madrid en un possible cas de violència masclista

Segons els primers indicis, l'home hauria matat la dona i després s'hauria llevat la vida

Agent i vehícle de la Policia Nacional
Agent i vehicle de la Policia Nacional / Europa Press

La Policia Nacional investiga la troballa aquest dijous dels cossos en avançat estat de descomposició d'una dona de 51 anys i un home de 62 en un domicili del districte madrileny de Moratalaz. Un succés en el qual s’estudia com a principal hipòtesi que es tracte d'un nou crim de violència masclista.

Segons els primers indicis, l'home hauria matat la dona —encara es desconeix la relació concreta entre tots dos— i després s'hauria llevat la vida, encara que no es descarten altres tesis, segons informen fonts policials. Per l'avançat estat de descomposició que presentaven els cossos, accelerat per les altes temperatures, els agents creuen que els fets haurien ocorregut fa pocs dies.

Ha sigut al voltant de les 14:00 hores quan el veïnat ha alertat la policia de la forta pudor que desprenia l'habitatge. Fins al lloc s'han desplaçat els agents de la Policia Nacional, que han trobat els dos cossos sense vida i, almenys el de la dona, amb signes de violència. En aquest moment hi han acudit els efectius de la Policia Científica i del Grup V d'Homicidis de la Policia Judicial de Madrid, que realitzen la inspecció ocular en l'escenari dels fets i investiguen les circumstàncies en les quals es van produir totes dues morts. Pel que sembla, cap afí dels morts n'havia denunciat la desaparició i tampoc existien indicis en les últimes hores que despertaren sospites sobre aquest fatal desenllaç.

També et pot interessar

stats