Troben el cos de la xiqueta desapareguda al pantà de San Juan dimarts

Les unitats especialitzades de Bombers i Guàrdia Civil han trobat el cos de la menor a 26 metres de profunditat

Un grup de persones busquen la xiqueta en una llanxa en el pantà de San Juan
Un grup de persones busquen la xiqueta en una llanxa al pantà de San Juan / Isabel Infantes (Europa Press)

Aquest diumenge, un equip de bussejadors de la Guàrdia Civil ha trobat Clara, la xiqueta de 9 anys desapareguda dimarts a la vesprada en aigües del pantà de San Juan, prop de l'embarcador de San Román, a San Martín de Valdeiglesias. 

La menor estava en una embarcació al costat dels seus pares i altres xiquets quan se li va perdre el rastre. Després de sis dies de recerca, el cos sense vida l'han trobat a una profunditat d'uns 26 metres, a 180 metres en línia recta des del punt que havien marcat inicialment els testimonis.

En el dispositiu també han col·laborat membres dels Bombers de la Comunitat de Madrid, agents forestals, voluntaris de Creu Roja, policies locals i voluntaris de Protecció Civil davant d'Emergències. S'ha comptat, a més, amb una unitat de drons.

L'alcaldessa de San Martín de Valdeiglesias ha lloat la cooperació de l'Ajuntament amb les labors de logística per a l'operatiu i ha traslladat especialment "tot l'afecte" del consistori a la família i als equips de rescat pel seu treball.

També et pot interessar

stats