Troben el cos d'una dona de 72 anys que va desaparéixer a Gandia l'agost de 2021

Se sospita que la dona patia demència i s'havia desorientat en altres ocasions anteriors

Imatge d'arxiu d'un agent de la policia nacional
Imatge d'arxiu d'un agent de la policia nacional / Rober Solsona (Europa Press)

Agents de la Policia Nacional han trobat este dilluns al matí a Benirredrà (la Safor) un cos que podria correspondre's amb el d'una dona de 72 anys desapareguda a Gandia el 3 d'agost de 2021, segons informen fonts del cos. Eixe dia van denunciar la desaparició de la dona després de deixar el seu habitatge tancat amb clau. Pel que sembla, l'anciana patia demència i s'havia desorientat en altres ocasions anteriors.

Una vegada es va tindre coneixement de la seua desaparició, es van activar diversos dispositius de cerca en diferents zones de Gandia i voltants, comptant amb la col·laboració ciutadana. Les batudes es van prolongar durant mesos, però no es va aconseguir donar amb el parador de la desapareguda fins ara.

Divendres passat, arran de la troballa d'una bossa que contenia documentació de la dona desapareguda, mentre es feien treballs de neteja en una zona rural del municipi de Benirredrà, es va reactivar la cerca per part del Grup de Delictes Violents de la Brigada Local de Policia Judicial de Gandia. I este dilluns al matí, amb suport de dues màquines desbrossadores, s'ha localitzat un cadàver en fase esquelètica, per això se sospita que podria tractar-se de la dona desapareguda en 2021.

Després d'un primer examen per part d'agents de la Policia Científica de Gandia no s'han observat indicis de violència, a l’espera d'una anàlisi forense més exhaustiva a través de l'autòpsia que permeta confirmar tant la seua identitat com les causes de la defunció, segons les mateixes fonts.

També et pot interessar

stats