Troben el cos d’un home en el tram final del Xúquer a Cullera

Les primeres hipòtesis apunten que el cadàver, que estava en un pantalà del riu, és d’un xic de 35 anys d’origen lituà

El cos de l'home estava en un xicotet moll del tram final del Xúquer, al seu pas per Cullera, prop d'un polígon industrial del municipi
El cos de l'home estava en un xicotet moll del tram final del Xúquer, al seu pas per Cullera, prop d'un polígon industrial del municipi / À Punt NTC

La Guàrdia Civil investiga la troballa del cadàver d'un home en un pantalà del riu Xúquer, al terme de Cullera, que va ser localitzat aquest diumenge de vesprada.

Després de rescatar-lo de l’aigua, en una operació que va requerir la intervenció dels bombers, està previst que aquest dilluns se li practique l'autòpsia per a aclarir-ne les causes de la mort. Encara que una de les primeres hipòtesis amb què treballen els investigadors és que la víctima siga un home de 35 anys i d’origen lituà.

El van localitzar vora les 17 hores de la vesprada, submergit en l’aigua, en un xicotet moll del riu que està prop del polígon industrial de l’entrada a aquesta població de la Ribera Baixa.

Segona troballa de restes humanes

Aquesta investigació és la segona que s’obri aquest cap de setmana arran de la localització de restes humanes. Les treballadores de la neteja d’una sèquia de la pedania de la Torre, pertanyent a la ciutat de València, van trobar un crani humà en aquesta canalització quan estaven desbrossant-la.

En aquest cas, està previst que es rastrege a fons la zona on s'ha localitzat el crani per a aclarir què ha pogut passar. 

També et pot interessar

stats