Troben el cos d'un home surant a la costa de València

La Guàrdia Civil treballa amb la hipòtesi que la víctima viatjara en pastera o un altre tipus d'embarcació que s'hauria afonat setmanes arrere

Vista aèria del port de valència en una imatge d'arxiu
Vista aèria del port de València en una imatge d'arxiu / À Punt NTC
03 de juliol 2021 - 18:03

Una embarcació de pescadors ha trobat surant el cos sense vida d'un home a unes deu milles de la costa de València. El Servei Marítim de la Guàrdia Civil ha donat resposta a l'alerta, ha recuperat el cos i l'ha traslladat posteriorment al port de València.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Alfafar, encarregada de les investigacions, treballa amb la hipòtesi que la víctima es tracte d'un home de mitjana edat i origen africà que possiblement va perdre la vida en botar d'alguna embarcació on viatjava com a polissó o en afonar-se la pastera que ocupava ja que el cos està en un estat de descomposició avançat.

El cos de l'home ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Valencià (IML), on es farà l'autòpsia que podrà determinar la data i les causes exactes de la mort. El jutjat d'instrucció número set de València, en funcions de guàrdia, ha assumit el cas.

També et pot interessar