Troben el cos d'un home de 87 anys en una séquia en el camí de l'Alqueria dels Aiguamolls, a València

La Policia Nacional ha obert una investigació per a aclarir els fets, però tot apunta que la víctima ha caigut al canal

Camí Alqueria Aguamolls de València
Camí de l'Alqueria dels Aguamolls de València / Google Maps

Agents de la Policia Nacional han localitzat el cadàver d'un home de 87 anys en una séquia en el camí de l'Alqueria dels Aiguamolls, a la pedania de Faitanar de València, al costat del nou llit del Túria, segons han confirmat fonts de la investigació.

Els fets han ocorregut al voltant de les 14:00 hores d'este dimarts, després que la sala del 092 rebera un avís que havien trobat un cadàver en una séquia, en una zona pròxima a les vies del tren de la línia C-3 de Rodalia. Fins al lloc s'han mobilitzat agents de la Policia Nacional i també de la Policia Local, així com efectius del Cos Municipal de Bombers de l'Ajuntament de València.

La Policia Nacional ha obert una investigació per a aclarir les circumstàncies del succés encara que, segons les primeres investigacions, tot apunta al fet que la víctima, de 87 anys, ha caigut accidentalment dins la séquia.

En qualsevol cas, la Policia Nacional es manté a l'espera del resultat de l'autòpsia, que es practicarà dimecres, han detallat les mateixes fonts.

També et pot interessar

stats