Troben el cos d'un home de 31 anys en una séquia de Catral

L'home havia desaparegut el dissabte 27 de gener i un familiar va interposar una denúncia per la desaparició l'endemà al matí

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil / Europa Press

Un llaurador va trobar en una séquia de Catral (Baix Segura) el cos sense vida d'un home de 31 anys, hores després que un familiar en denunciara la desaparició a la localitat veïna de Callosa de Segura diumenge passat. El cadàver no tenia signes aparents de violència, segons han informat aquest dimarts a l’agència Efe fonts pròximes a la recerca.

El va trobar cap a les 19:30 hores encaixat en una comporta de reg, en una de les parcel·les del camí El Cigala de Catral. Pel que sembla, l'home havia desaparegut el dissabte 27 de gener i un familiar va interposar la denúncia l'endemà de matí a la caserna de la Guàrdia Civil de Callosa de Segura, que instrueix les diligències i que està pendent encara de prendre declaració a familiars i testimonis per a esclarir els fets.

La inspecció ocular realitzada per l'equip de policia judicial de la Guàrdia Civil d'Almoradí i l'autòpsia practicada al cadàver conclouen que la mort s'ha produït per ofegament i que no hi ha signes de violència en el cos.

També et pot interessar

stats