Troben els cadàvers de cinc cavalls en un abocador il·legal d’Alfarb

Els cossos dels animals estan reballats entre les deixalles d’un femer il·legal i no és la primera vegada que passa això.

Detall d'un dels cadàvers reballats en l'abocador | À Punt NTC
Detall d'un dels cadàvers reballats en l'abocador | À Punt NTC

Troben els cadàvers de cinc cavalls morts aquest dimarts, reballats en un dels abocadors il·legals que hi ha al voltant del riu Magre, al seu pas per Alfarb, a la Ribera Alta. La troballa l’ha feta un veí, que ha comunicat els fets a l’ajuntament.

El tinent d’alcalde d’aquest municipi, Santi Cervera, ha confirmat a À Punt Notícies que no és la primera vegada que passa un fet semblant. “Al mes de juliol ja hi vam trobar uns altres tres cavalls morts en les mateixes circumstàncies, i el 2017 uns altres tres. N’estem farts. Ens preocupa molt aquest descontrol”, sentencia Cervera.

L’Ajuntament d’Alfarb té previst denunciar els fets davant el Seprona perquè òbriga una investigació per delicte mediambiental. Al consistori asseguren que no tenen pistes sobre quins poden ser els autors d’aquest llançament reiterat d’equins morts però posen l’accent en el fet que per a poder transportar animals d’aquestes dimensions i condicions calen “mitjans que no té qualsevol persona”.

Els animals morts estan entre runes i deixalles | À Punt NTC

També et pot interessar

stats