Troben el cadàver de Laura Luelmo, la dona desapareguda a El Campillo

La Guàrdia Civil confirma que el cadàver trobat en un paratge de Huelva és el de la mestra desapareguda dimecres passat.

Efectius de la Guàrdia Civil a l’habitatge de la jove zamorana desapareguda a El Campillo
Efectius de la Guàrdia Civil a l’habitatge de la jove zamorana desapareguda a El Campillo / Efe

La Guàrdia Civil confirma que el cadàver trobat aquest dilluns al migdia en un paratge de Huelva és el de Laura Luelmo, la mestra desapareguda dimecres passat a El Campillo quan va eixir a fer senderisme.

El delegat del govern d'Andalusia, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis, ha explicat que ha aparegut el cos d'una dona als voltants de la localitat d’El Campillo (Huelva), on havia desaparegut Laura Luelmo, la professora zamorana de 26 anys. El cadàver l'ha trobat una persona que passejava pel camp i que ha alertat la Guàrdia Civil. 

Busquen el telèfon mòbil de la professora 

La investigació se centra ara en el fet els experts de la Guàrdia Civil de Huelva i els de la Unitat Central Operativa (UCO), desplaçats des de Madrid, troben pistes que puguen aclarir-ne les causes de la mort. Per a això es busca el telèfon mòbil de la professora i altres indicis que puguen haver-hi a la zona. Entre els agents es troben els que van participar en el cas de Diana Quer. 

L'equip d'investigació, que treballa amb totes les hipòtesis possibles, està prenent declaració als familiars i veïns. 

Laura Luelmo vivia a El Campillo des de fa uns dies, després que el passat 4 de desembre s'incorporara a la plantilla de l'IES Vázquez Díaz de Nerva. Pel que sembla, dimecres passat la jove va abandonar l'habitatge on residia sense que des de llavors se sàpia res més del seu rastre. El mòbil se situa per última vegada a uns nou quilòmetres d’El Campillo.

La família de la jove va interposar la denúncia a la comissaria de la Policia Nacional de Zamora dijous passat i des de llavors la Guàrdia Civil coordina el dispositiu de recerca.

Tres dies de dol a Villabuena del Puente 

L'Ajuntament de Villabuena del Puente, a Zamora, d'on són els avis de Laura Luelmo, decretarà demà tres dies de dol oficial per la mort de la jove. En aquest municipi de 715 habitants el succés ha causat una gran consternació pel vincle de la jove amb la localitat i també perquè allí resideix el seu nóvio.

També et pot interessar

stats