Troben el cadàver d'un home d'uns 50 anys surant al port de València

Les primeres hipòtesis apunten a la possibilitat d'una defunció accidental, ja que pel que sembla la víctima podria ser un indigent que pernoctava prop i que ja hauria sigut rescatat en anteriors ocasions

Marina sud del port de València
Marina sud del port de València / Arxiu

El cos sense vida d'un home d'uns 50 anys ha aparegut aquest dimecres surant en aigües de la Marina Sud del port de València, segons ha informat la Comandància Provincial.

L'han trobat a la zona de la Llotja dels Pescadors, al costat del moll on atraquen els vaixells de pesca, al voltant de les 7:30 hores.

El cos, que surava cap per avall, ha sigut descobert per un treballador que ha avisat als serveis d'emergència i a la Policia Portuària, si bé ha sigut la Guàrdia Civil la que s'ha fet càrrec de la investigació. Els agents han estat presents fins a l'alçament judicial del cadàver, al voltant de les 9:30 hores.

Les primeres hipòtesis apunten a la possibilitat d'una defunció accidental, ja que pel que sembla la víctima podria ser un indigent que pernoctava prop i que ja hauria sigut rescatat en anteriors ocasions.

També et pot interessar

stats