Troben en bon estat la jove mallorquina desapareguda a París

Els familiars s’han mostrat “molt contents” després de conéixer la notícia.

VÍDEO | Troben en bon estat la jove mallorquina desapareguda a París

La Guàrdia Civil ha confirmat que han trobat en bon estat de salut la jove espanyola de 22 anys Natàlia Sánchez, desapareguda a París fa una setmana. La jove, natural de Granada, estava desapareguda a la capital francesa des de l’1 de maig. El seu pare l'ha reconeguda en un hospital de la mateixa ciutat després que la policia la trobara desorientada pel carrer.

La família s’ha mostrat “molt contenta” quan ha sabut que ha sigut localitzada després d’haver estat “molts dies” sense saber d’ella. Un oncle de la jove, Javier Uribe, ha assenyalat que “es troba una mica desorientada però bé” i que ha sigut ingressada en un hospital. La família ha sol·licitat també “un temps per a la seua intimitat i recuperar la calma”.

La jove, estudiant de la facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), està a París des de setembre fent un curs Erasmus, que acaba d’ací a dues setmanes. Van ser els seus companys de pis els que van denunciar la desaparició i, pocs dies després, es va trobar la seua motxilla, amb el mòbil i l’ordinador, en un parc pròxim a la facultat on estudia.

També et pot interessar

stats