El Tribunal Suprem confirma quinze anys de presó al Rey del Cachopo per l'homicidi de Heidi Paz

César Román va esquarterar la seua exparella, sense que fins hui hagen aparegut ni el cap ni les extremitats

El Rei del Cachopo en una sessió del judici celebrat a l'Audiència Provincial de Madrid
El Rey del Cachopo, en una sessió del juí a l'Audiència Provincial de Madrid / Audiència Provincial de Madrid

El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna de quinze anys de presó per a César Román, conegut com el Rey del Cachopo, per l'homicidi el 2018 de qui era la seua exparella, Heidi Paz, el cadàver de la qual va esquarterar sense que fins hui hagen aparegut ni el cap ni les extremitats.

La sala penal ha dictat una sentència que rebutja el recurs de cassació del condemnat contra la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Madrid que va confirmar-ne una altra de l'Audiència Provincial per un delicte d'homicidi amb els agreujants de parentiu i gènere.

A més, la sala ratifica els quinze anys de llibertat vigilada, així com el pagament d'una indemnització de 142.229 euros a cadascun dels fills de Heidi i de 100.000 a sa mare.

César Román i Heidi Paz es van conéixer a principis d'abril del 2018 quan ella va començar a treballar a la sidreria que el condemnat regentava a Madrid i al cap de pocs dies van iniciar la relació sentimental que els va portar a viure junts. Ja al juny, quan la víctima va començar a dubtar sobre la continuïtat de la seua relació sentimental, va deixar una nota a César dient-li que se n'anava de l'habitatge perquè havia de pensar, i després en la matinada del 5 d'agost ella li va telefonar a ell i es va dirigir al domicili que havien compartit.

Una vegada allí, aproximadament entre les 6 de la matinada i les 4 de la vesprada del 5 d'agost, el condemnat la va matar perquè no va acceptar que ella volguera distanciar-se d'ell i encara que no consta com ho va fer. La sala assegura que no va ser accidental.

A continuació, per a evitar ser descobert, i que es poguera identificar el cadàver i determinar la causa de la mort de Heidi, sense importar-li la falta de respecte que això suposava per al cos sense vida de Heidi, el condemnat va procedir a esquarterar-la.

Després d'això, César va introduir el tors en una bossa de plàstic negra i després en una maleta i va demanar un taxi que el va traslladar a una nau industrial d'Usera-Villaverde de Madrid, llogada per una societat seua.

A l'interior de la nau, César, novament per a evitar que es poguera identificar el cadàver de Heidi, va ruixar el tors amb sosa càustica i, valent-se d'un ganivet, li va tallar les mames que tenien uns implants de silicona la numeració de la qual podia servir per a la identificació. Una actuació dels bombers per un incendi a la nau va permetre trobar la maleta que contenia el tors de la dona.

A partir d’això, César va deixar d'utilitzar la línia de telèfon habitual i va fugir a Saragossa, on va utilitzar identitats diverses per a llogar una habitació i aconseguir treball com a cuiner. El 16 de novembre el van detindre, després d’amagar-se amb un nom fals i haver canviat el seu aspecte.

També et pot interessar

stats