El Tribunal Suprem confirma l'expulsió de l'exèrcit d'un militar per abusar d'una menor

La xiqueta de huit anys, filla de la seua parella, va ser utilitzada en contingut audiovisual de caràcter sexual

Edifici del Tribunal Suprem
Edifici del Tribunal Suprem / Europa Press

El Tribunal Suprem ha confirmat l'expulsió de l'Exèrcit d'un militar condemnat a dotze anys de presó per corrupció de menors i abusos sexuals. L'home va fer servir la filla de la seua parella, de huit anys, en fotografies i vídeos de caràcter sexual.

Aquest brigada de l'Exèrcit de Terra va recórrer a l'alt tribunal perquè considerava desproporcionada la sanció disciplinària de separació del servei que la ministra de Defensa, Margarita Robles, li va imposar per una falta molt greu.

El Suprem considera "plenament justificada" l'expulsió per la naturalesa d'uns fets "objectivament greus i rellevants". Aquest és el segon recurs que els magistrats han rebutjat, ja que van ratificar amb anterioritat la pena de dotze anys de presó imposada per l'Audiència Provincial de Madrid.

La parella de l'home, condemnada a catorze anys de presó pels mateixos delictes, va consensuar amb el militar fer servir les seues respectives filles menors d'edat per a recrear guions de caràcter sexual creats pel brigadista. Durant mesos van utilitzar la filla de la dona, segons els fets provats en la sentència.

També et pot interessar

stats