El Tribunal de Comptes investigarà responsabilitats comptables en el frau de l'EMT

Incorpora a la causa la denúncia del PP, que aporta nous indicis detectats a l'Empresa Municipal de Transports de València.

Autobús de l'EMT
Autobús de l'EMT / Arxiu

La portaveu el PP a l'Ajuntament de València, María José Català, ha assegurat aquest dijous que el Tribunal de Comptes ha incorporat la denúncia del PP sobre possibles responsabilitats comptables a la causa sobre el frau de quatre milions a l'Empresa Municipal de Transports (EMT).

Català ha destacat que el PP ha aport "nous indicis de responsabilitat comptable" detectats en l'EMT, i que aquest matí ha rebut la notificació que aquesta informació queda incorporada a la causa.

En aquest sentit, considera que l'actuació del gerent de l'empresa pública, que es va dirigir pel seu compte al novembre al Tribunal de Comptes, per a demanar l'arxivament de les diligències perquè no hi havia responsabilitat comptable, "queda absolutament desacreditada". "N’hi ha i el Tribunal de Comptes les investigarà", ha destacat la portaveu municipal del PP, que ha advertit que arribaran fins al final.

També et pot interessar

stats